fbpx

Taberele RYLA

Rotary Youth Leadership Awards

RYLA – Rotary Youth Leadership Awards este unul dintre cele 5 Programe ale Rotary la nivel internațional, alături de Interact, Rotaract, Rotakids, Rotary Youth Exchange și New Generations Service Exchamge.

RYLA este un program de dezvoltare a leadership-ului pentru tinerii care doresc să își dezvolte noi abilități practice, să își crească încrederea și să se conecteze cu alți tineri care vor mai mult.

RYLA se organizează sub forma unor tabere de formare unde sunt acoperite sesiuni precum: leadership, public speaking, comunicare, management de proiect, antreprenoriat și educație financiară.

Tabăra funcționează totodată ca un accelerator de proiecte, tinerii având șansa să lucreze aplicat în a-și dezvolta propriile inițiaive comunitare.

Cu sprijinul și implicarea directă a membrilor Rotary în calitate de traineri, mentori sa facilitatori, ideile dezvoltate în cadrul taberelor RYLA sunt apoi puse puse în aplicare în comunitățile din care tinerii fac parte, de cele mai multe ori prin Cluburle Interact și Rotaract.

Cel mai rapid mod prin care poți participa la o tabără RYLA este înscrierea într-un Club Interact sau Rotaract! Descoperă cel mai apropiat club de tine în paginile dedicate!

0
de traineri și facilitatori
0
de absolvenți în ultimii 3 ani
0
de proiecte accelerate