fbpx

Despre noi:

Rotary UnitedThinkers este o platformă complet gratuită unde ai acces la modele sănătoase, sesiuni cu lideri de succes din diverse domenii profesionale și formare de la zero pentru abilități cheie de comunicare, argumentare și gândire independentă. Apoi, poți exersa aceste abilități prin implicarea în comunități de tineri reunite sub umbrela United Thinkers, precum Interact, Rotaract și cluburile de dezbateri academice facilitate de ARDOR.

United Thinkers este un proiect strategic de educație, inițiat de Rotary District 2241 România și Republica Moldova, în parteneriat cu Agenția Metropolitană Brașov, Interact, Rotaract și ARDOR.
Ideea proiectului s-a născut în urma a peste 11 ani de implicare a Rotary Club Brașov în dezvoltarea mișcării de dezbateri pentru tineri prin evenimente precum Dezbatem România!, și își propune să scaleze la nivel național impactul în dezvoltarea tinerilor.
Misiunea #UnitedThinkers este aceea de a facilita dezvoltarea în autenticitate a tinerilor, ancorată în modele sănătoase și experiențe pentru antrenarea abilităților practice într-o comunitate a oamenilor care construiesc viitorul.

Experiența UnitedThinkers este structurată pe trei piloni cheie, la care ai acces după crearea unui cont complet gratuit: 

1

Interviuri cu lideri profesionali din toate domeniile, care își împărtășesc experiența și sfaturile pentru tinerii de astăzi; Pe pagina unitedthinkers.ro sunt prezentate video-uri introductive ale sesiunilor pe care le vei putea urmări integral și complet gratuit în platformă;

2

Un modul de formare în comunicare, dezbateri și gândire independentă prezentat în mod accesibil de unii dintre cei mai buni tineri oratori din România;

3

Contact cu comunități și spații de experiență în care îți poți continua dezvoltarea și poți aplica abilitățile dobândite, cum ar fi mișcarea de debate, comunitățile Interact și Rotaract sau evenimente precum Dezbatem România și taberele RYLA.

Oricine poate parcurge întreg conținutul platformei și poate obține certificatul de UnitedThinker. 


Credem în puterea tinerilor de a construi viitorul! – este viziunea care ne ghidează în dezvoltarea mișcării United Thinkers și îi aștepăm alături de noi pe toți cei care cred în tânăra generație și în valoarea prezentării unei alternative pentru dezvoltarea lor, ancorată în valorile autenticității, disciplinei, respectului, curajului și toleranței.

 

Sponsori și parteneri