fbpx

Cluburi Debate

Debate-ul este un „sport intelectual” ce antrenează gândirea critică, abilitatea de a vorbi în public, spontaneitatea, lucrul în echipă și, nu în ultimul rând, cunoștințele legate de problemele cele mai arzătoare la nivel național, european și mondial.

Asociația Română pentru Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR) este coordonatorul întregului program de dezbateri din România. În cei 25 de ani de activitate. organizația a construit o rețea de parteneriate cu peste 250 de instituții educaționale și educă peste 5000 de elevi și studenți în fiecare an.

ARDOR își propune să formeze tineri care gândesc independent și își concentrează eforturile pe a dezvolta proiecte și programe care să stimuleze capacitatea tinerilor de a gândi critic, întrucât aceasta este abilitatea care va fi de natură să influențeze semnificativ calitatea alegerilor pe care ei, ca viitori adulți, le vor face.
Scopul ARDOR este, deci, de a răspândi, în cât mai multe contexte educaționale, instrumentul numit debate și valorile asociate acestui instrument: respect, toleranță, argumentare, coerență, gândire critică.

 

0
Cluburi de debate în România
0
debateri formați până în prezent
0
Competiții de debate facilitate anual

Contactează cluburile de dezabteri direct din harta interactivă!